» » Rasmus - Jag Tror Att Jag Är Kär I Dig, Maria / Dansa En Dans Med Mig

Rasmus - Jag Tror Att Jag Är Kär I Dig, Maria / Dansa En Dans Med Mig FLAC album

Jag var så kär. Säg, kan du förlåta mina hårda ord när jag gick? Det jag sa kunde låta som om du aldrig tillbaka mig fick. Jag trodde jag var kär I den vännen som jag svek dig för. Men nu först förstår jag att det var ett misstag av mig, för det är du, bara du, som framför mig står vartän jag går.

Complete your Stefan Borsch collection.

Får jag tala om att det är dig jag har kär. Ingmar Nordströms. We don‘t have an album for this track yet. View all albums by this artist. Det Är Jag Som Följer Dig Hem. Vi ska ses på nytt igen.

Du vet att jag vill dansa med dig. Tills natt blir dag. Kom dansa med mi. .Det var du och jag, vi ägde hela stan. Kan du förklara, jag vill förstå? För nu är vi här igen. Kom dansa med mig. Du vet att jag vill dansa med dig. För jag vill va med dig. Till mitt sista andetag.

Och jag tror att vi kan gå lite längre. And I think we can take it a little further. Tiden tickar allting stannar. Men jag tycker du ska dansa med mig, hörru. But I think you should dance with me, dude(tte). Vi har sagt vi borde gå men vi har lite saker här vi ska fixa först. We've said that we should leave but we have some things to do first. Jag vill ge det ingen annan ger dig, hörru. I want to give (you) that thing to no one else gives you, dude(tte). Så skit i klockan jag är en natt på stan du aldrig ångrar, nä. So fuck the clock, I am a night out on town you'll never regret, nah. Du får göra vad du vill med mig. You're free to do whatever (you want) with me. Varje del av min kropp, ger jag dig (du får göra vad du vill med mig). Every part of my body, is yours tonight (you're free to do whatever (you want) with me). Så ge mig mer, mer av oss vi går (du får göra vad du vill med mig).

Du får mig att vilja bli en bättre person, och jag lovar, jag försöker hela tiden. Med ditt varma leende och ditt höga skratt, som var anledningen till att jag blev kär i dig från första början. Vackrare och gladare än någonsin, nu när jag inte längre gick bredvid dig. Att jag var orsaken till dina tårar kommer jag aldrig förlåta mig själv för. Och att du var anledningen till mina svider lika mycket. Jag vet att jag sårade dig lika mycket som jag sårade mig själv när jag inte kunde bli bättre. This album is BEYOND amazing! I’ve never heard anything like it and I say that in a good way. It’s clearly Tid we hear but it’s also bears some difference to the earlier material. The songs generally seem darker to me, possibly because Claudio’s growl seems to be lower pitched in some of the songs. I sincerely hope this album brings them great success, because it would be very well deserved.

mig Jag undrar vad du tycker om mig. Jag hoppas att natt blir dag, det kommer att bli du och jag jag tror att allting ordnar sig, bara jag får vara med dig I min fantasi är det bara vi, jag vill alltid vara där Du är underbar, kan väl ge mig ett svar det är svårt att vara kär. Jag ser dig varje dag i skolans korridor Jag skulle vilja våga fråga hur du mår för du är söt, men jag är så blyg Så jag tittar bara på dig i smyg Jag ser på dig, ser på dig och du ser på mig Jag undrar vad du tycker om mig Jag ser på dig, ser på dig och du ser på. mig Jag undrar vad du tycker om mig. Jag hoppas att natt.

Fцare jag kдnner sе hдare Jag tror jag дare kдare Kдnslorna bubblar inom mig Det kдnns sе bra Du och jag, tillsammans Еh jag цnskar Att det aldrig tar s . Еh, vilken hдrlig grej Att jag frеga dig Och du sa ja Och att du gillar mig Еh, jag цnskar Att det aldrig tar s . Fцare jag kдnner sе hдare Jag tror jag дare kдare Kдnslorna bubblar inom mig Det kдnns sе bra Du och jag, tillsammans. Write about your feelings and thoughts about Jag Tror Jag Är Kär. Know what this song is about? Does it mean anything special hidden between the lines to you?

Tracklist

A Jag Tror Att Jag Är Kär I Dej, Maria = My Girl Maria
B Dansa En Dans Med Mej = Ten Guitars

Barcode and Other Identifiers

  • Rights Society: NCB

Rasmus  - Jag Tror Att Jag Är Kär I Dig, Maria / Dansa En Dans Med Mig FLAC album

Performer: Rasmus

Title: Jag Tror Att Jag Är Kär I Dig, Maria / Dansa En Dans Med Mig

Date of release: 1970

Genre: Pop

Size MP3: 1440 mb

Size FLAC: 1648 mb

Rating: 4.4 / 5

Votes: 892

Other Formats: RA WAV MIDI MP2 MPC DXD APE

Related to Rasmus - Jag Tror Att Jag Är Kär I Dig, Maria / Dansa En Dans Med Mig Albums